G-E0EWZBLP0V
уторак , 16 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARKE: SA 12 GODINA ME JE SILOVAO SVEŠTENIK, A RODITELJI SU ME SE ODREKLI! Otkrila JEZIVE detalje: Sve se desilo u CRKVI…

POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARKE: SA 12 GODINA ME JE SILOVAO SVEŠTENIK, A RODITELJI SU ME SE ODREKLI! Otkrila JEZIVE detalje: Sve se desilo u CRKVI…

FELJTON.rs
19.09.2021.

Tokom emisije „Pitanja novinara“ zadrugarka Viktorija Mitrović javno je progovorila o paklu kroz koji je prošla, te je svima otkrila svoju tešku životnu priču.


– Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa – otkrila je

Viktorija Mitrović

– Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 – rekla je Viktorija i dodala:

 To je sve bilo u crkvenom dvorištu – otkrila je Viki, pa je nastavila:

 Nelogično je da se to tamo desi, jer ako idemo da se “ peremo od greha“ to je tamo – otkrila je Viktorija, pa je nastavila:

– Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole,počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak – rekla je Viki.

 Koliko je prošlo od tog trenutka do trenutka da se ti požališ nekome? – pitao je voditelj, pa je ona odgovorila:

– Ja i kad nisam kriva, i kad sam kriva ja okrivim sebe. Taj strah je vladao u meni. Odrasla sam bez roditelja – rekla je Viki, pa je nastavila:

Viktorija Mitrović

– Mi smo otišli tamo, ja nisam mogla da uđem. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: “Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati“ – rekla je Viki.

– On je pijan automobilom, vozio, otvarao vrata – rekla je Viki, pa je nastavila:

– Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim – otkrila je Viki, a zatim je priznala kako su njeni baba i deda reagovali kada su saznali za ovaj monstruozni zločin:

 Moj deda je želeo da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Ja sam za to vreme bila u sobi, samo sam čula glasove, nisam ga videla – nastavila je Viktorija.

Viktorija Mitrović

– Tek je posle isplivalo ko je i šta on, svi su do tada to držali za sebe, možda im je bilo sumnjivo, kome i ne bi bilo? Nije to nešto svakidašnje. Ja ću tužiti crkvu kad izađem. Mi smo se dve godine sudili, da bi se sve dokazalo, jer nije to mala stvar, jeste mi laknulo, ali meni to ništa ne menja. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu. Živela sam sa babom i dedom, majka i otac su me se odrekli.

Ti ljudi za mene ne postoje. Zbog ovoga su me baba i deda poslali u Kragujevac kod oca, ja padnem na njegovu ljubav, okrenem babi i deda leđa, a zapravo je to sve bila maska. Ja sam imala par meseci kad je moja majka došla kod bake i deke, otac je bio po zatvorima, nije mogao da me čuva, moja majka se uhvatila sa sadašnjim mužem, koji nije želeo da me prihvati. Nisam mogla ni da hodam ulicom – dodala je ona.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 65 = 66

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)