G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / UZNEMIRUJUĆE SLIKE UBIJENOG LJEPOJE! Belivuk: „Gladan sam kao ker, ovo će da potraje“, NOVI JEZIVI DETALJI IZ RITOPEKA

UZNEMIRUJUĆE SLIKE UBIJENOG LJEPOJE! Belivuk: „Gladan sam kao ker, ovo će da potraje“, NOVI JEZIVI DETALJI IZ RITOPEKA

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
20.08.2021.

Milan Ljepoja (44), član grupe „Pink Panter“, ubijen je u kući u Ritopeku, jer je klan Veljka Belivuka sumnjao da je organizovao atentat na vođu kavačkog klana Radoja Zvicera u Kijevu.

Veljko Belivuk, Marko Miljković
FOTO: MUP SRBIJE

Posle brutalnog zločina Marko Miljković zvani Mesar je poručio: „Sad smo ga ubili, propišao je majčino mleko. Znaš kolika konjina brate, 100 kila i Sopranove (Skaj nadimak Velje Nevolje) visine, jak kao konj“.

Ljepoju je, prema navodima optužnice, Dejan Tešić (39) zvani Fleš, po zanimanju fitnes trener iz Vršca 9. decembra 2020. godine u 18.05 sati odvezao u takozvanu klanicu u Ritopeku, dok je Marko Miljković u poruci, koju je poslao vlasniku ozloglašene kuće Vladetu Draganiću u 21.58 sati napisao:

– Sve gotovo, velikog štetočinu smo skinuli sa vrata. Top smo sve odradili, kao i uvek.

Stravične slike iz Ritopeka

Слика
Foto: drustvene mreze screenshot
Слика
Foto: drustvene mreze screenshot

Svedok saradnik Bojan Hrvatin je do detalja opisao kako je tekao transport Pink Pantera do Ritopeka.

– Dejan Tešić je automobilom „pasat“ dočekao Ljepoju kod autobuske stanice „Lasta“ i uključio se na autoput u smeru ka Nišu, dok smo Nemanja Đurić i ja izazvali lažnu saobraćajku kako bismo onemogućili druga vozila da se uključe za Tešićem. Posle Tešićevog isključenja kod Vrčina uključuje se Miloš Budimir, koji prati vozilo sa Ljepojom kako bi bezbedno stiglo do kuće u Ritopeku – ispričao je Hrvatin i dodao da je posle toga otišao kod Vladimira Dimitrijevića zvanog Šeprtlja u naselje Braće Jerković po radna odela i benzin.

Ispričao je da je kupio i nekoliko jakni koje su nosili optuženi prilikom mučenja i ubistva Ljepoje, kao i hranu po narudžbini Belivuka. Vlade Draganić je sačekao Hrvatina na Smederevskom putu, pa su odeću i hranu prebacili u njegovo vozilo i odvezli se do „klanice“ u Ritopeku, gde su ih čekali Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Srđan Lalić i Nebojša Janković.

Belivuk je bio gladan, a znao je da će mučenje potrajati

Veljko Belivuk je pre dolaska u Ritopek u razgovoru sa Miljkovićem, koji je počeo rano ujutru, u 6.25 sati, dao instrukcije:

– Kad Fleš (Tešić) dođe neka trubne, pa će mu Beri (Lalić) otvoriti vrata. Neka magare ne izlazi iz kola dok se kapija ne zatvori jer može neko da naiđe i da vidi šta se dešava.

Miljković: Sve jasno, za pola sata mu prenosim.

Miloš Budimir: Ja sam spreman. Idem da vidim da li sam negativan na koronu, pa idem da čekam na pumpi.

Belivuk: Šeprtlja, brate, ja ću biti zauzet, pa pišite ti i Anakin (Hrvatin). Šeprtlja, brate, objasnićeš mu gde da pokupi kombinezon što si mi uzeo i molim te sipaj mu jedno četiri – pet litara benzina u neki bidončić. A, ti brate Anakine uzmi nam nešto da jedemo. Može iz pekare nema veze, jogurt uzmi. Gladan sam kao ker, a potrajaće ovo danas.

Miljković: Metak je zlatan, šta ćemo da mu radimo. Sve da vidim, s kim je pisao, pa ću organizovati šta ću pisati, da ih zavrtim, kao sa Kaniđom (Zdravko Radojević) što sam radio…

Ljepoju su, kako se navodi u optužnici, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Srđan Lalić, Nebojša Janković, Vlade Draganić i Bojan Hrvatin savladali, vezali lisicama i uveli u „klanicu“. Tamo su ga tukli, mučili, prinudili ga da im otključa kriptovani telefon kako bi videli sa kim je u kontaktu i iznudili mu informacije koje su ih interesovale. Potom su ga Belivuk, Hrvatin, Lalić i Janković stezanjem kese navučene preko glave i žice oko vrata udavili. Na kraju mu je Belivuk nožem presekao vrat.

Za razliku od zverskih mučenja i ubijanja Aleksandra Gligorijevića, zvanog Puki (12 fotografija), Gorana Veličkovića, zvanog Goksi (22 slike), Lazara Vukićevića (17 slika), Zdravka Radojevića (5 fotografija) koje su članovi klana delili mobilnim telefonima preko aplikacije „Skaj“ prema Milanu Ljepoji (6 slika) su imali neku dozu respekta. I njegovo telo, posle smrti, manje su kasapili i mrcvarili od Goksijevog i Vukićevićog, nad kojima su se životinjski iživljavali, a odsečene delove tela slagani na najbizarnije načine da bi ih tako dodatno ismevali i veličali svoju moć!

– U prvom trenutku Velja stavlja kesu i drži je za jedan kraj, a ja za drugi i davimo. I on se tu već gubi sa davljenjem, međutim, kad smo pustili prodisao je. Tu nam je suflirao Beri (Lalić) iz nekih prethodnih iskustava da je bolje sa žicom koja je stajala tu negde. Dodali su je i onda smo je obmotali oko vrata, uvrnuli dva puta i on je vukao na jednu stranu, a ja na drugu. Belivuk je stajao sa desne strane, a ja sa leve. Pomogli su „Hell“ (Nebojša Janković) i „Beri“ u jednom trenutku, ubacivali su se…

Kada je davljenje stalo, kad smo zaključili da je to gotovo, popustili smo žicu i on je uradio onako, pluća su radila… ne konstantno, ali u nekih 10 sekundi… onako… To je bio refleks, ali je već bio poplaveo… videlo se onako plavo oko ušiju, već je plaveo, mislim da je tada već bio gotov. Uglavnom, doneli smo korito, postavili smo glavu u korito i Veljko Belivuk je sa mesarskim nožem uradio rez da počne da curi krv. Sačekali smo malo da iscuri krv, skinuli smo one stvari sa njega. Kada smo premeštali lisice videli smo da mu je pukla ruka, verovatno u tom cimanju… kao što smo Zdravka – ispričao je Hrvatin.

Miljković je u prepisci sa nepoznatom osobom prepričavao bizarne detalje ovog zločina.

Miljković (13.41 sati): Sad smo ga ubili, propišao je majčino mleko.

Miljković (15.12 sati): Samleven i spakovan, još malo da se smrkne, pa da ga prospemo, kroz šumu, do vode da se probijemo.

Miljković (15.17 sati): Znaš kolika konjina brate, 100 kila i Sopranove (Belivuk) visine, jak kao konj.

Ljepoja nije brao maline, prestao da se drogira posle vakcine

Slavica Ljepoja, supruga ubijenog Pink Pantera je petog dana posle njegovog nestanka obavestila njegovu sestru Milenu da je otišao da kupi blindirani auto, ali da mu se izgubio svaki trag.

Slavica (13. decembar 2020. godine, oko devet ujutru): Tvoj brat je nestao.

Milena: Šta znači nestao?

Slavica: Nestao je 9. decembra.

Milena: On je nestao 9. decembra, a ti mi javljaš u nedelju? Sve ovo vreme ćutiš. Da li je ponovo počeo da se drogira?

Slavica: Ne, pogotovo jer je primio vakcinu.

Milena: Što nisi odmah prijavila nestanak?

Slavica: Ti znaš da se tvoj brat nije bavio berbom malina.

Posle toga, sestra pokušava da sazna bilo šta i počinje da ga traži. Njen brat je celog života imao nadimak Mance, dok se po ulici pričalo da je imao kriptovani nadimak Zvonce. Milena je iz viđenja poznavala Marka Andrića zvanog Kuzman, za koga se sumnja da je tipovao Ljepoju. Kuzman je ranije bio blizak sa navijačkom grupom okupljenom oko braće Vavić, pa je prešao kod Belivuka, a Milena ga je upoznala dok je sa njegovom verenicom šetala pse.

Telo su kasapili Belivuk, Marko Budimir, Hrvatin, Draganić i Janković na manje komade, izmasakrirano telo su potom fotografisali i te slike slali kontaktima iz Ljepojinog telefona i međusobno delili. Telo su zatim samleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa, stavili u najlon džakove. Miljković, Lalić, Marko Budimir i Janković su automobilom Draganića odvezli džakove do Dunava i bacilli ih. Draganić i Janković su oprali prostoriju i mašinu za mlevenje hemijskim sredstvima.

– Sekao Velja, iako mu je noga bila povređena. Velja je udarao sekirom, ja sam pomagao dole i nameštao, na primer, kad odstranimo glavu… Glavu sklonimo sa strane, nju smo zadnju radili. Napravim rezove na nozi, a on udari ako nije otpalo odmah. Ako je otpalo bacim „Kantoni“ (Marko Budimir), ako nije ja još zasečem… Presečem tu jednu nogu, drugu nogu, jednu ruku, drugu ruku. Prvo smo odvajali šake i stopala, onda je išlo ono iznad ramene, da se napravi da držimo. Kada smo mi to radili, Lalić, Miljković, Draganić i Janković su bili na spratu.

Kasnije su došli Draganić i Janković da osposobe mašinu. Samleveno je meso, sve je počišćeno i išla je ista procedura da se reše tela. Odvezli su ga Janković, Draganić, Lalić, Marko Budimir i Miljković. Belivuk i ja smo ostali u kući i čekali da se vrate. Posle nekog vremena se vratio Janković i rekao da ih je ostavio. Onda je nas dvojicu odvezao do mog auta, do „Sunca“ na Smederevskom putu, gde smo Veljko i ja seli u kola i odvezli se – rekao je Hrvatin.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

55 − 51 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)