G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / Veljin Mesar je tražio da posebno muče Vukićevića i to zbog JEDNE ŽENE

Veljin Mesar je tražio da posebno muče Vukićevića i to zbog JEDNE ŽENE

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
11.08.2021.

Marko Miljković (32), zvani Mesar, nagovorio je Veljka Belivuka da ubiju Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, jer im je on, navodno, radio o glavi!

Međutim, glavni motiv ubistva bio je taj što Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom!

Zbog toga je Miljković od svojih mafijaša tražio da prema Lazaru budu „posebno surovi“ i da on „pati najviše“!

Patološka mržnja
Da je Marko Miljković, koji je bio desna ruka Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, patološki mrzeo Lazara Vukićevića, otkrio je otac ubijenog navijača Zvezde.
– Kada je nesrećni čovek došao u Specijalno tužilaštvo kako bi pogledao fotografije na kojima se vidi Lazar, kog Belivukovi mafijaši brutalno muče i monstruozno ubijaju u „kući strave“ u Ritopeku, on je odmah rekao da je njegov sin ubijen zbog Miljkovićeve žene – rekao je naš izvor i dodao:
– Ispričao je da je Lazar 2007. i 2008. godine bio u vezi sa Markovom sadašnjom ženom i da ga je Miljković zbog toga patološki mrzeo. Nikako nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova supruga bila u vezi sa drugim muškarcem i da je taj još i bio navijač Crvene zvezde.

Otkrivena jeziva stvar koja se desila u bunkeru na stadionu Partizana Uvek su zajedno ubijali, osim jednom: Kako se korona se „isprečila“ između Velje i MesaraTakođe, Bojan Horvatin, svedok saradnik u postupku protiv Belivuka, Miljkovića i još 28 njihovih mafijaša, ispričao je da je Marko bio glavni organizator kidnapovanja i likvidacija, ali da je posebno bio maštovit kada je u pitanju bilo mučenje i ubistvo Lazara Vukićevića.
Prema njegovim rečima, Miljković je često „ložio“ Belivuka da ih Vukićević prati i da hoće da ih ubije. Kada je Nevolja u to poverovao, odlučeno je da Lazara namame u kuću u Ritopeku, koju su interno zvali „klanica“, jer su tamo na najmonstruozniji način ubijali protivnike.

Marko Miljković i Velja Nevolja

– Oni su preko telefona „škaljarca“ Mila Radulovića, zvanog Kapetan, koga su prethodno zajedno oteli u Crnoj Gori, Vukićeviću poslali fotografiju na kojoj je Belivuk vezan za radijator i napisali: „Dođi da mučimo vepra.“ Lazar je naseo i otišao u Ritopek. Međutim, čim je stigao, osetio je da u pitanju nameštaljka i izvadio pištolj, ali je na njega odmah skočio Miloš Budimir. Lazar je uspeo da opali metak, ali nikoga nije pogodio, a onda su ga ostali prebili toliko da nije mogao da priča – svedočio je Hrvatin.
Kako je dodao svedok saradnik, Miljković, koji je sa Belivukom tada bio u u Crnoj Gori, tražio je od svojih saradnika preko poruka na Skaju da prema Vukićeviću budu „posebno surovi“ i da on „pati najviše“.


– Ovoga puta dajte 102 odsto od sebe. Molim vas, znači, iz petnih žila. Prenosite nam utiske, molim vas, znači, dajte nam malo da nahranimo ego. Ne preskačite sočne detalje – pisao je Miljković optuženom Srđanu Laliću i tražio da mu šalju snimke i slike jezivog ubistva.
Prema navodima optužnice, Srđan Lalić je užarenom peglom prelazio preko Vukićevićevog tela, a ostali su ga tukli čime god su stigli, čak su mu kleštima čupali i nokte. Zatim su mu Miloš Budimir i Nemanja Đurić stavili gumeno crevo u usta, pustili vodu i tako ga udavili. Njima se sutradan pridružio i Hrvatin, koji im je pomagao u kasapljenju tela ubijenog Vukićevića. 


Miljković: Stalno blejim s leševima
Prema rečima svedoka saradnika Bojana Hrvatina, Marko Miljković je bio opčinjen ubijanjem, što dokazuje poruka koju mu je jednom napisao:
„Moram na put malo da se odmorim, odlepiću, brate. Samo sa leševima blejim, čudno mi je kada vidim živog čoveka.“
Hrvatin je izjavio da je Miljković obožavao i svoju kolekciju fotografija iskasapljenih žrtava.
– Imao je pun telefon tih slika, pa čak i leševa koje je ubio suparnički klan, pa ih je nama slao. Trup ceo s odsečenom glavom, tu konkretnu sliku mi je pokazao Miljković i rekao da to nismo uradili mi, već „škaljarci“ – kazao je svedok saradnik.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 + 7 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)