G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / OTAC UBIJENOG NEMANJE GRČIĆA: Snaja mi iz zatvora slala pismo i tvrdila da će mi se osvetiti Luka Bojović!

OTAC UBIJENOG NEMANJE GRČIĆA: Snaja mi iz zatvora slala pismo i tvrdila da će mi se osvetiti Luka Bojović!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
02.08.2021.

Jovan Grčić, otac ubijenog Nemanje Grčića, prijavio je zbog pretnji snaju Danijelu Đilasović, kojoj se zbog ovog zločina sudi! Kako tvrdi Grčić, Đilasovićeva mu je iz pritvora poslala pismo u kom je navela da će se njegovoj porodici osvetiti Luka Bojović.

1 / 2 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsetimo, Nemanja Grčić je ubijen 2019. u Vrdniku. Pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici za zločin se sudi Zoranu Dimiću, kao direktnom izvršiocu, ali i ženi ubijenog Danijeli Đilasović zbog pomaganja. Đilasovićeva je do juna bila u pritvoru, a tada je puštena da se brani sa slobode.

Zabrana prilaska

Otac pokojnog Nemanje za Kurir kaže da se po izlasku snahe iz pritvora obratio policiji, te da je priložio i pismo koje mu je, kako tvrdi, iz zatvora poslala Đilasovićeva.

Đilasovićeva pominjala Luku Bojovića u pismu
ĐILASOVIĆEVA POMINJALA LUKU BOJOVIĆA U PISMUFOTO: PROFIMEDIA

– Dok je bila u pritvoru, ovo pismo sam prilagao sudu, međutim, nisu ga uvažili. Kada je izašla iz pritvora, otišao sam u policiju, a Treći sud joj je izrekao zabranu prilaska meni u trajanju od 30 dana – kaže Grčić.

Izigrava mafiju

Boli me što se ne kaje

Jovan Grčić kaže da je snahu slučajno sreo kada je preuzimao unuke nakon viđanja s njom, koje je pod ingerencijom Centra za socijalni rad.

– Video sam je prvi put van suda. Ona se ne kaje, boli me što joj nije žao i izigrava neku mafiju – rekao je Grčić, koji ne negira da je njegov sin bio u kriminalnim vodama, kao i da je bio po zatvorima.

U pismu, za koje Grčić tvrdi da ga je napisala lično Danijela, navodi se da mu neće oprostiti razdvajanje od dece.

– Kako ste samo mogli da pomislite da sam umešana i kriva? Ovo što ste mi uradili sa decom nikada vam neću oprostiti – stoji u rukom napisanom pismu. Osim ovoga, kako kaže naš sagovornik, optužena je iznela i niz neverovatnih i sumanutih tvrdnji. Naime, Đilasovićeva je svekru poručila da je njen pokojni suprug osoba koja je 2013. ubila rođenog brata Luke Bojovića u Beogradu, iako je za ovo delo pravosnažno pred Specijalnim sudom osuđen Saša Cvetanović, zvani Pitbul!

Saša Cvetanović, Pitbul, Nikola Bojović, Luka Bojović, Ratko Koljenšić, ubistvo
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ, ZORANA JEVTIĆ

– Vaš sin je ubica. Ubio je Nikolu Bojovića, Lukinog brata, a u zatvoru je dečko koji je preuzeo to na sebe. Ja ću na sudu reći sve, a imam i dokaze. Ako ti nešto nije jasno, pogledaj snimak ubistva. Koga vidiš, koga prepoznaješ? Tu istu garderobu smo palili u mom dvorištu u furuni – stoji u pismu, uz napomenu „da osveta Luke Bojovića još traje“.

– Posle ćeš se ti osvrtati i saginjati ispod auta, jer krvna osveta Luke Bojovića još traje! Spremna sam na sve, zapamti. Odštetu ćeš platiti Luki – navodi se u pismu.

Nepotpisano

Kako Grčić tvrdi, pismo mu je u kolima ostavila majka optužene Đilasovićeve. – Pismo je bilo u koverti, nepotpisano, ali sam po rečima i rukopisu prepoznao da je od nje. Zbog ovakvih njenih reči osećam se uznemireno i uplašeno – rekao je otac likvidiranog Nemanje i dodao da su tvrdnje iz pisma besmislica.

– Nemanja je u vreme ubistva Nikole Bojovića bio u zatvoru, a i on se nikada nije bavio takvim stvarima. Mislim da je to napisano da bi nas zaplašila – zaključio je.

Gostovala na televiziji

Žalila se na uslove u pritvoru

Danijela Đilasović pre nekoliko dana gostovala je na TV Hepi, u emisiji „Iza brave“, gde je govorila o pritvorskim danima. Ona je ispričala da su joj od dolaska u pritvor svi govorili da „ona nije za to mesto“, te da su tamo dušeci bili na podu, kao i da se u ćeliji u kojoj je boravila pre njenog dolaska obesila trudnica. O zločinu je malo govorila i tvrdila da nije kriva.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)