G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / POTRESNO: “Otac me je svakodnevno silovao, abortus mi je uradio iglom za pletenje“

POTRESNO: “Otac me je svakodnevno silovao, abortus mi je uradio iglom za pletenje“

FELJTON.rs
04.07.2021.

Silovanje umesto očinske ljubavi – to je bila svakodnevica nesrećne devojčice. Kada je zatrudnela, otac je naterao da popije flašu džina i pokušao da joj uradi abortus iglom za pletenje.

Kada je Holi Dejvi iz Eseksa ušla u tinejdžerske godine, majka joj je priznala da je usvojena. Nakon što joj se ceo svet srušio, odlučila je da potraži svog biološkog oca, jer joj biološka majka preminula.

Kada su se prvi put susreli, otac joj je rekao da je dugo očekivao taj trenutak. Celo veče su proveli pričajući o svojim životima, a na kraju joj je ponudio da počne da živi sa njim, što je ona prihvatila.

“Hajde da se igramo mame i tate“

Međutim, dok je očajna devojčica tražila ljubav i osećaj pripadnosti, njen otac je imao drugačije planove. Kako je ispričala za “Mirror“, Holi je prvi put posumnjala da je otac ne gleda samo kao kćerku jednog dana dok je čitala časopis.

“Prišao mi je i provlačio mi prste kroz kosu. Posumnjala sam, ali očajnička želja da me otac voli me je naterala da to izbacim iz glave i govorim sebi da ne budem blesava“, kaže Holi.

Ali njegovo bolesno ponašanje je tada tek počelo da se zahuktava. Nakon dva meseca zajedničkog života , otac joj je predložio da se igraju “mame i tate“.

“Pomislila sam da je to čudno jer sam imala skoro 14 godina, ali nisam želela da nerviram oca“, kaže Holi.

“Stavio mi je prsten i obukao mi venčanicu“

Otac joj je tada dao venčanicu i rekao joj da je obuče. Kada je obukla, rekao joj je da legnu na krevet kako bi ih fotografisao, a ona je prihvatila, jer kako kaže, ništa nije mogla da učini. Kasnije te noći, otac je otvorio vrata njene sobe.

“Spavaću ovde da bih mogao da budem sa svojom prelepom ćerkom“, rekao joj je otac.
Legao je pored nje i počeo da je dodiruje. Iako mu je govorila da prestane i pokušavala da se skloni, nije uspela. Od tog trenutka, otac je svake noći dolazio u njenu sobu sa istim ciljem.

“Govorio bi mi da sam njegova posebna devojčica, a ja sam se pravila da se to ne dešava“, kaže Holi.
Nedugo nakon toga, otac ju je smestio u svoj automobil i odveo na potpuno izolovano mesto pored auto-puta.

“Rekao mi je da ućutim, skinuo me i držao na sedištu. Samo sam čekala da se završi. Nisam mogla da poverujem da mi se to dešava, mislila sam da me otac voli“, kaže Holi.

Opet ju je naterao da obuče venčanicu, fotografisao je i stavio joj prsten uz reči “hoću da budeš moja žena“.
Svakodnevno silovanje se nastavilo i Holi je zatrudnela. Kada je saznao, otac je naterao da popije flašu džina i pokušao da joj uradi abortus iglom za pletenja.

“Sećam se da je krv krenula da mi šiklja niz butine. Mora da ga je to uspaničilo pa je odlučio da me odvede u bolnicu. Kad smo stigli, želela sam da vrištim i da kažem medicinskoj sestri da mi je otac to uradio“, kaže Holi.

Iako se nadala da će neuspeli pokušaj abortusa da uplaši njenog oca i da će prestati da je zlostavlja, Holi je u 15. godini po drugi put nosila u sebi njegovo dete. Rodila je dečaka.

Novi početak

Jedne večeri je kuća ostala otključana, što je Holi iskoristila kako bi pobegla i spasila se. Bila je rešena da ne dopusti da užas koji je preživela bude nešto što će joj upropastiti čitav život. Odlučila je da upiše fakultet, nađe sopstveni stan. Počela je da živi normalnim životom, rodila je tri kćerke i tada je počela da je proganja mogućnost da njen otac muči neko drugo dete. Otišla je u policiju, DNK analizama je utvrđeno da dečak kojeg je rodila i ona sama imaju istog oca.

Monstrum je kažnjen na zatvorsku kaznu u trajanju od 16 godina, a Holi je ponovo stupila u kontakt sa porodicom koja ju je usvojila. Kako je rekla, nikada neće prežaliti što je odlučila da stupi u kontakt sa svojim biološkim ocem.

“Nikada neću zaboraviti šta mi je otac uradio. Uništio mi je detinjstvo“, kaže Holi Dejvi.

(feljton.rs/nacional7.blogspo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 + 3 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)