G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U ZRENJANINU: Ovo je BOKSERKA koja je 25 puta izbola drugaricu u grudi! Sve zbog muškarca? (FOTO)

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U ZRENJANINU: Ovo je BOKSERKA koja je 25 puta izbola drugaricu u grudi! Sve zbog muškarca? (FOTO)

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
26.06.2021.

Zrenjaninka A. G. (28), koja je u četvrtak uhapšena zbog sumnje da je 25 puta u grudi ubola S. R. (28), navodno je htela da ubije prijateljicu iz ljubomore, a svađa među njima izbila je zbog jednog muškarca. Kako naš izvor upoznat sa slučajem kaže, A. G., koja se profesionalno bavila boksom, i S. R. su se najpre potukle u Ulici dr Zorana Kamenkovića kod stare fabrike šešira u Zrenjaninu.

NJIH DVE SU BILE DOBRE DRUGARICE I NEDAVNO SU ZAJEDNO BILE NA ODMORU NA SREBRNOM JEZERU VRATILE SU SE PRE MESEC DANA SRECNE I ZADOVOLJNE, TAMO SU PROVELE LEPE TRENUTKE SA JEDNOM POZNATOM PEVACICOM I POZNATIM NOVOSADSKIM BIZNISMENOM..

Promašila srce

– Sve se desilo oko 17 sati. A. G., koja je nekada bila istaknuta sportistkinja i osvajala je brojne medalje, pre zločina je sa S. R. i još dve prijateljice bila u kafiću, gde su popile piće. Nikome nije poznato zbog čega su se njih dve posle toga uputile do napuštene fabrike, jer je to mesto koje građani uglavnom zaobilaze – priča naš izvor:

drugarice, ubadanje, Zrenjanin, A.G.
FOTO: PRINTSCREEN

– Tamo su se posvađale, pa je A. G. potegla nož „skakavac“ i čak 25 puta ubola drugaricu u grudi, tik iznad srca. Koliko ju je snažno ubadala, govori i činjenica da je nesrećnoj ženi „skakavac“ ostao zariven u grudnom košu. Bokserka je posle krvavog pira pobegla, a kada su je zaustavili policajci, kod nje su pronašli još jedan nož, kuhinjski. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je ona planirala zločin.

– Kako su posvedočili očevici, oni su kroz prozor videli da se devojke tuku, a onda da jedna vadi nož iz tašne i pomahnitalo ubada drugu ženu. Kada su joj prišli, videli su zariven nož, uplašili se i počeli da zovu policiju i Hitnu pomoć. Čak su razmišljali i da li da sami izvade sečivo, ali su odustali da ne bi još više povredili ženu – priča naš izvor.

drugarice, ubadanje, Zrenjanin, S. R.
FOTO: PRINTSCREEN

Kako pojašnjava sagovornik FELJTON.rs, motiv nezapamćenog zločina navodno je ljubomora.

– Priča se da je A. G. bila ljubomorna na drugaricu i izbola ju je zbog nekog muškarca. Nikome nije jasno da li su one bile u vezi sa istim čovekom ili su eventualno imale neku vrstu emotivnog odnosa u kome je taj čovek zasmetao – objašnjava sagovornik i dodaje da će istragom biti utvrđen tačan motiv.

Izbegavali je

Inače, A. G. je kao tinejdžerka osvajala brojne medalje u boksu.

– Ona je bila izuzetan talenat, još kao srednjoškolka je osvajala odličja. U to vreme su organizovani i prijemi u njenu čast i zaista je grad predstavljala na jedan veoma lep način. Kasnije je napustila sport i postala stjuardesa – objašnjava sagovornik Kurira iz Zrenjanina.

Kako dodaje, po Zrenjaninu se priča da je bivša bokserka u poslednje vreme postala labilna.

– Oni koji je poznaju kažu da nešto s njom nije u redu, ali niko nije zalazio dublje u to njeno stanje. Čuli smo i da su je mnogi izbegavali – kaže izvor.

A. G. biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a sumnjiči se za pokušaj ubistva.

Operisana

Van životne opasnosti

Povređena S. R. operisana je i nalazi se van životne opasnosti.

– Žena se oporavlja i njeno stanje je stabilno. Prava je sreća da joj sečivo nije pogodilo srce, jer ishod bi bio fatalan. Iako ima brojne ubode, lekari su uspeli da joj stabilizuju zdravstveno stanje – rekao je naš izvor iz zrenjaninske bolnice.

Poznanici

Fina i porodična žena

Stanovnici Zrenjanina, koji poznaju povređenu ženu, ističu da je ona veoma fina i povučena žena.

– Koliko znamo, ona ima decu i radi u jednom slot-klubu. Važi za dobru i požrtvovanu majku, nismo čuli ružne stvari o njoj. Deluje vrlo kulturno i porodično, tako da smo se baš šokirali kada smo čuli šta joj se dogodilo – kaže izvor.

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + 5 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)